Huse i Fårrskogen

tirsdag 25. desember 2012

O jul med din glede...

Så var den store dagen her, JULAFTEN:-)
Ungene sov lenge, de måtte jeg vekke til slutt. Men da de var oppstått, ble det liv i leiren. Først var det strømpe som skulle utforskes, da det var gjort var det videre til de to kalendrene. I den ene var det lapper som måtte finnes og til slutt en liten pakke. I den andre var det nudler, så da tok vi frokost.
Etter frokosten satt ungene seg ned og så på julemorgen.
Kværnkaljn kværna godt på ovnen, mange søte små på julekortene over:-)Min bedre halvdel er kirketjener, så julaften er jobbdag for han. I dag skulle Felicia være med på jobb, noe hun gledet seg veldig til. Da de dro var vi så heldig å få julebesøk av noen som skulle avlevere gaver. De søte små fikk lekt litt, mens mammaene fikk skravla litt.
Julebilde i finstasen, fine treet vårt og jenter klar for sengen i hjemsydde pysjer fått fra bestemor.
Da mannen og Felicia kom hjem fra kirken, hadde de med bestefar som skulle bo hos oss i julen. Bestemor og oldefar var vi også så heldig å ha sammen med oss.
Ribben smakte himmelsk, desserten like så, ongene spiste i superfart for etter middag er det åpning av gaver. Masse snille venner og familie har vi, så det var en del. Natalie var i hundre, Felicia kjempe fornøyd og Sofia var sliten av alt styret, hun ventet med sine pakker til slutt.

Bestefar åpner gave fra Felicia.


Gårdagen var hektisk, så i dag sov alle lenge. Vi hadde sen frokost, og etter det så barna på de nye tingene de hadde fått.
Da Felicia skulle ut å ri, ble vi andre bedt på kaffe hos noen venner av oss. Jeg og barna dro på koselig julebesøk mens mannen og bestefar var igjen hjemme. Var deilig å komme seg ut, og koselig å se deres fine julehjem. Sofia var nok litt sliten da vi kom hjem, hun satt seg i sofaen og sov.
 
Den som sover synder ikke.
Nå skal jeg se film med mannen.
Mia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar