Huse i Fårrskogen

fredag 13. juli 2012

Ferie....

Da har vi endelig fått ferie, og det var himmelsk. Men ei uke alene uten noe annen plan enn å få skikk på huset, er evig nok. Og kan egentlig ikke kalles ferie:-) Men men, deilig å ta kontrollen tilbake, og bo i et ryddig hus.  

Ikke helt enig værmessig. Jeg er vel en "frøsn pinne".


I dag har vi bursdag i huset, Natalie fyller hele 5 år. Guri som hun har ventet på denne dagen, og endelig kom den. Hun hadde barnebursdag i går. Da var det masse herlige søte små på feiring. Ikke mindre enn 14 stykker rundt bordet. De spiste og koste seg. Det var "flasketuten peker", "tampen brenner" og film. Natalie gikk til sengs med et smil:-) Hadde lagd Hello kitty kake, bilde får komme etter for det er på telefonen.
I dag startet dagen med pakker på morrakvisten, god frokost og springing gjennom spruten. I en av pakkene lå det en ny sprut, og flaksen var at det var 22 grader, så da kunne den prøves med en gang:-)

Nye sko....

Haha, d e æ som har bursdag:-
Alle pakkene.... Med tatoveringer og "natt-truse", jaja.....
Blåser lysene på kaka...

Tre søte små som desser. Prøver å hjelpe så godt hun kan:-)
I morgen når campingvognen er pakket drar vi på tur, først Rognan, så får vi se om det blir tur over grensen. Har vært forferdelig plaget med ryggen den siste tiden, men har samlet mot, og tror det kan være fint å gjøre noe utenom hverdagen. Også er stavene pakket, som legen ga ordre om.
Sees før du aner:-) Ha en fin kveld.
Mia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar