Huse i Fårrskogen

tirsdag 3. juli 2012

På tide.....

Mye har skjedd siden sist, og det har blitt lite tid til blogg. Men her er en oppdatering fra siste tiden.

Det har vært Kultur uke i Skjomen, og jeg har vært med å arrangere. Vi har hatt feriegjester og det har vært noen bursdager. Med andre ord nok å henge fingrene i. Svigerbror og svigersøster kom fra London, og svigersøsters foreldre kom fra Skotland for å feriere i Skjomen:-) Alltid koselig å treffe dem, det skjer jo ikke så ofte som skulle ønske. Men det er langt mellom landene.
Alle de herlige søskenbarnene:-)

Så har vi hatt noen bursdager i huset. Mannen hadde den 19. jeg hadde den 22. og Sofia hadde bursdag den 26. juni. Vi valgte å feire Sofia sin dag, den var viktigst å feire. Og vi fikk jo tross alt spise kake vi å;-)

Bilde fra Sofias dag. Hun åpnet pakker etter barnehagen. Natalie feiret også sin dag i barnehagen sammen med Sofia, siden vi har ferie når hun har dag. Flere bilder i eget innlegg.Kultur uken besto i flere aktiviteter. Her er bilde fra fiskekonkurransen, Felicia får fisk:-)

Meget fornøyd fisker.

Olabil løp var en populær aktivitet, og det var ivrige unger og pappaer som jobbet med bilene før løpet.

Felicia og Natalie maler Zebragaloppen så den skal bli fint til løpet. 
Spent Felicia på startstreken. Natalie turte ikke sitte på, klok av skade..
Full fart... Unna vei:-)Felles st.feiring i fjæra var starten på kultur uka. Det var nærmere 100 stk i fjæra, vi grillet, hadde stort bål og barna vasset.... Ja, det var en av de bra dagene, værmessig. Det var veldig koselig.
Andre ting som skjedde i Kultur uka var utstilling, omvisning på kraftstasjon, grilling i skogen, turmarsj og Guds tjeneste  på Reinesset. Mye moro:-)


Sånn har jeg hatt det, mye gøy på en gang. Men det var greit å få litt roligere dager. Nå er det bare 3 dager igjen på jobb før jeg tar ferie, det gledes:-)

Ha en fin kveld.
Mia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar