Huse i Fårrskogen

søndag 17. mars 2013

Ukas høydepunkt.

Er nok helgen:-) men ukedagene er også fine. Denne helgen har gått med til familie, hjem, konsert, skirenn og venner. Vi har ryddet litt i huset, kastet både klær og annet rask. Synes det er så herlig når jeg har fått rensket opp litt.

I går kveld var vi i byen på konsert. Det er vinterfest uke i Narvik, så det skjer mye forskjellig rundt i byen. Vi var på Kaizers Orcestra konsert, de er superbra live.

Dagen i dag har vært topp, siden vi var tidlig hjemme i natt:-) Formiddagen ble tilbringt på golfbanen, med skirenn. Store og små fikk være med, ei kort løype og ei lang. Premier til alle sammen, og pølser og brus etterpå. Veldig bra arrangement av Skjomen idrettslag.

I ettermiddag har vi vært på middag hos beste Åse-Lill og Halvard. Supergod hjemmelaget lasagne fikk vi servert. Vi hadde det kjempekoselig:-)


På tur hjem stoppet vi i barnehagen for å snu egg. Vi har nemlig hatt egg i rugekasse i ca tre uker, og nå nermer det seg klekking. Et egg var klekket, og en liten svart kylling var kommet ut. Et annet egg var sprekk i og klukket:-) Kjempe spennende.
Ha en fin kveld.
Mia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar